Todellista arvoa yrityksellesi

kohotamme tunnettuutesi uudelle tasolle
Verkkosivut l Logot l Blogit l Mainonta l Sosiaalinen media

optimoi mahdollisuutesi onnistua

pyydä analyysi yrityksesi markkinoinnin tilasta! 

  • Digitaalinen yritysilme 75% 75%
  • Ydinviestin ja ostopolkun selkeys 40% 40%
  • Brändin ilme 60% 60%
  • Sosiaalisen median läsnäolo 95% 95%

Tehokasta viestintää

Vahvistamme yrityksesi brändiä ja kilpailuasemaa 

Missiomme on tehdä yrityksestäsi erottuva, näkyvä ja haluttava. Sellainen, josta sinä voit olla rohkeasti ylpeä. Kehitämme markkinointistrategiaa, brändi-ilmettä ja käytännön viestintää yrityksen toimintaympäristössä. Palvelumme on suunniteltu kokonaisuutena toteuttamaan yrityksesi tarpeita visuaalisuuden, viestinnän ja mainonnan saralla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset yrityksellesi kokonaisvaltaista markkinoinnin kuntoutusohjelmaa, jonka avulla yrityksen hyvinvoinnin osa-alueet tarkastetaan ja kehityskohteille suunnitellaan tarkka kehityskaari.

Kokonaisvaltainen

Kuntoutusohjelmamme 

Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa avainsanoja ovat hyvä toimintakyky, tehokkuus, näkyvyys, merkityksellisyys sekä viestintä. Haluamme, että yrityksellesi pysyy tuottavana, brändisi edustavana ja toimintasi tavoite kirkkaana. Kirkastamme yrityksesi tärkeimmät arvot ja brändisi strategian, jonka jälkeen hoidamme yritysilmeen, markkinoinnin ja viestinnän kuntoon huoletta. Kiteytämme markkinointistrategian, brändi-ilmeen ja käytännön viestinnän yrityksen toimintaympäristössä. Palvelumme on suunniteltu kokonaisuutena toteuttamaan yrityksesi tarpeita visuaalisuuden, viestinnän ja mainonnan saralla. Tavoitteenamme on parantaa erityisesti yrityksesi tulosta ja kasvattaa asiakaskuntaasi.

Tarpeesi mukaan

Palvelupaketit

Selvitämme yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin tason ja kartoitamme ongelmakohdat. Tuotamme toimintasuunnitelman, joka sisältää konkreettiset toiminnot kehitykseen. Tarkastamme digitaalisen ilmeen, sanoman selkeyden, brändin sisällön sekä verkkosivujesi kunnon, jonka perusteella lähdemme yhdessä toteuttamaan kuntoutusohjelmaa kohti kirkasta ja selkeää brändiä.

Selkeytämme kanssasi yrityksesi vision ja mission sekä nostamme tärkeimmät toimintaanne ohjaavat arvonne esille. Kirkastamme toimintanne kulmakiviä, jotta se näyttää asiakkaalle houkuttelevalta ja helposti lähestyttävältä. Tuotamme yrityksesi näköisen brändistrategian, jonka avulla tulevaisuuden haasteisiin on helppo vastata. Pitkällä tähtäimellä kunnollinen pohjakartoitus luo toiminnoille selkeän suunnan ja vahvistaa tuloksellista päätöksentekoa, joka pidentää yrityksen tuottavia vuosia.

Kirkastamme yrityksesi ulkoisen olemuksen, jotta brändi tulisi kirkkaana ja selkeänä esille kaikessa viestinnässä. Logo, brandbook ja esitysmateriaalit tuotetaan joko kokonaan uudestaan tai aikaisempaa ilmettä muokaten. Yrityksen visuaalisen ilmeen stailaus luo etua muihin saman alan yrityksiin nähden, jolloin kilpailuasema paranee. Asiakkaan ensivaikutelma yrityksestä on aina tärkeä tekijä ostopäätöksessä.

Brändin viestintää ja yritysilmettä on tärkeää vahvistaa eri alustojen kautta, jotta asiakkaat sitoutuvat yritykseen mahdollisimman tuloksellisesti. Toteutamme yrityksellesi uudet verkkosivut, joiden avulla yritysilme uudistuu ja ostopolku selkeytyy myös kaikille verkossa asioiville asiakkaillesi. Verkkosivusto on kanava, jota kautta asiakkaat hakevat yrityksestäsi tietoa ja monesti myös vahvistavat ostopäätöksensä verkkosivujen sisällön perusteella. Siksi palveluiden tuotteistaminen, brändin ilme, hyvät tuotetiedot ja kuvat tulisi olla siellä helposti löydettävissä.

Yrityksesi tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita helpoiten verkossa sosiaalisen median ja Google-näkyvyyden kautta. Suunnittelemme ja toteutamme puolestasi yrityksesi julkaisut valittuihin kanaviin. Julkaisujen avulla tuomme esille uutisia palveluita ja tuotteitanne. Voit valita, haluatko panostaa näkyvyyttäsi jatkuvalla markkinoinnilla ja julkaisuilla, tai muutaman kerran vuodessa kampanjoilla.

valitse näistä

Kun tiedät tismalleen mitä haluat

logo

suunnittelu toteutus modifiointi

blogi

sisältö
kuvat
mainonta

strategia

visio missio arvot
w

some

julkaisut automaatio kilpailut

Verkkosivut

sisältö päivitys mainonta

mainonta

suunnittelu toteutus analytiikka

Asiakkaaltamme

Verkkosivujen päivitys edisti asiakassuhteita

Ennen asiakkaani hämmentyivät sivuillamme, sillä tarjontamme oli laaja ja heidän oli vaikea valita itselleen parhaiten sopivaa palvelua. Muuttamalla palvelujen esitystapaa, pystyimme kertomaan asiakkaillemme enemmän havainnollistavaa tietoa. Ostopolku parani huomattavasti ja asiakkaatkin ovat kiitelleet.

Yhteystiedot

Sointu Group Oy
[email protected]
+358 5044 22154


Y-tunnus 2808119-9
Kulho, Joensuu

Ota yhteyttä

Kerro meille yrityksesi tarpeista,
niin otamme sinuun yhteyttä.