IHONHOITO

 

Ihonhoitotuotteet ja laitteet kauneudenhoidon ammattilaisille.

Suomalaisen tuotekehityksen, ihonhoidon tietämyksen ja parhaiden raaka-aineiden avulla edistämme kauneuttasi.

 

Yksinkertaisesti tehokasta

Suomalaista kauneudenhoitoa

Viiden tuotteen tuotesarjamme sopii kaikille ihotyypeille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuotteemme on kehitetty tukemaan laitehoitoja, mutta sopivat erinomaisesti kotikäyttöön päivittäiseksi tehokosmetiikaksi.

Olemme yhdistäneet iholle tärkeät vitamiinit tehokkaaseen kosteutukseen ja suojaan, jotka hoitavat ihoa optimaalisesti Suomen ilmastossa. 

Jälleenmyyjä! Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tuotesarjastamme ja haluaisit kokeilla tuotteitamme.

ihonhoitosarja ammattilaisille

SEERUMI

ACTIVE

 
Vahvasti ihoa aktivoiva seerumi herättää ihon uudistumisprosessia tehden ihosta terveen ja kimmoisan. Sopii erityisesti Anti-Age tuotteeksi.

Ovh 87e 

seerumi

BALANCE

 
Tasapainottaa ja rauhoittaa. Tukee ihon normaaleja korjausmekanismeja. Sopii erityisesti ongelmaiholle ja nuoremman normaalin ihon päivittäiseen hoitoon.

Ovh 87e  

HOITOVOIDE

OPTIMIZE

 
Vahvistaa ihoa, aktivoi uudistumista ja suojaa ulkoisilta rasitteilta. Tehokosteuttaja. Sopii päivittäiseen ihon hyvinvoinnin ylläpitoon ja hoitoon kaikille ihotyypeille.

Ovh 94e  

HOITOVESI

PRIME 

 
Kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH:n. Poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet, bakteereja ja tulehdusta.

Ovh 37e  

tulossa!

PREPARE

 
Tasapainottaa, puhdistaa ja suojaa ihoa. Sitoo kosteutta ja liuottaa epäpuhtauksia iholta. Sopii ihon puhdistukseen tai kasvonaamioksi.   

asiakkailtamme

Näin meistä kerrotaan

“Punoitus rauhoittui”

Ihoni on ollut selvästi pehmeämpi, kimmoisa ja tasaisen värinen Active-seerumin ja Optimize-creamin ansiosta. Punoitus ja hilseily on poissa. Tuotteiden pullot ovat tyylikkään näköiset ja  helppoja käyttää.

Anu

“Tuoksuu sopivasti”

Tuotteet tuoksuvat juuri sopivasti ja tuoksuyliherkkänä pystyin hyvin käyttämään tuotteitanne. Tuotemuotoilu hivelee silmää ja ne on kauniit pitää pöydällä, yleensä purkit ovat kaapissa

Elina

“Loistava tuotesarja”

”Tuotteet ovat olleet loistavia kasvojeni pintakuivalle, mutta herkästi rasvoittuvalle iholle. Olen käyttänyt tuotteita myös käsiini, jossa minulla on erittäin kuiva ja ärtynyt iho. Tuotteet ovat rauhoittaneet ja parantaneet ihottuma-alueita.

Reija

“Kevyttä kosteutta”

Stressinäppylät lähtivät kaulaltani muutamassa päivässä ja ihostani tuli tasoittunut ja kosteutettu. Yllätyin, sillä enää ei tarvitse peitellä näppylöitä.

Noora

todettua tehoa

Pääraaka-aineemme

LUONNON TEHOAINEET

Rohdoskasvien uutteet sisältävät vaikuttavia aineita tiivistetyssä muodossa. Raaka-aineemme sisältävät kivennäis- ja hivenaineita, jotka rauhoittavat ja tasapainoittavat ihoa.

VARIKSENMARJAUUTE
HYALURONIHAPPO
KOFEIINI
BETAIINI

ANTIOKSIDANTTISET KASVIÖLJYT

Tuotteemme sisältävät hoitavia luonnon kasviöljyjä, jotka pehmittävät ihoa ja sitovat ihoon kosteutta pitkäaikaisesti. Kallisarvoiset kasviöljyt sisältävät vitamiineja ja flavonoideja luonnollisessa muodossa. Ne sitovat vapaita happiradikaaleja ja suojelevat ihoa ulkoisilta rasitteilta. 

SHEAVOI
ARGANÖLJY
JOJOBANSIEMENÖLJY
VEHNÄNALKIOÖLJY

AKTIVOIVAT VITAMIINIT

Vitamiinien kirkastava, ihoa vahvistava ja suojaava voima tuovat ihonhoitoon todellisia tuloksia. Antioksidantteinakin toimivat vitamiinit suojelevat ihoa ikääntymisen merkeiltä ja vahvistavat sitä.

NIASIINI
PANTOTEENIHAPPO
ASKORBIINIHAPPO
TOKOFEROLI

Yhteystiedot

Sointu Group Oy
[email protected]
+358 5044 22154


Y-tunnus 2808119-9
Rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Kerro meille yrityksesi tarpeista,
niin otamme sinuun yhteyttä.